Kalender

* 10-11 juni    2022  muziek- en zangfestival op Schiermonnikoog

* 30 oktober 2022  concert in Harmoniezaal Melick

 

 

Wij mogen weer op reis;  Schiermonnikoog

Deelname aan het Zang- en muziekfestival te Schiermonnikoog.

 

Voor het eerst sinds 2018 hebben we weer een koorreisje! In het weekend van 10, 11 en 12 juni zijn we op Schiermonnikoog en doen we mee aan het Zang- en muziekfestival. De repetities hiervoor zijn begonnen en we verheugen ons op dit weekend! Niet alleen om lekker te kunnen zingen, maar vooral ook om weer eens gezellige dingen met elkaar te ondernemen op Schiermonnikoog als we niet hoeven te zingen. Het zanggedeelte bestaat uit een formeel binnen-optreden met jurering, en uit een meer informeel optreden op een buiten locatie. Daar gaat het vooral om de gezelligheid en een hoog meezinggehalte. De gezellige straatjes van het centrum zijn een weekend lang gevuld met zang en muziek. Wat een heerlijk idee na een lange tijd van niet-zingen! 


Repetitie.

Waar er gezongen wordt, wordt tijd ingelast om de stukken goed in te studeren. Veelal wordt de basis thuis in je eigen woonkamer geoefend, maar de puntjes op de "i" worden gezet tijdens de repetities. Wil je eens komen luisteren naar ons koor? Kijk dan hier wanneer we repeteren.Uitgelicht

Eerstvolgende repetitie

  

Helaas komt er voor Coro Incanto geen repetitie meer.  Ons laatste concert op 30 oktober was een geweldige afsluiting van een mooie 25 jaar Coro.

Wij bedanken iedereen die ons de afgelopen 25 jaar gesteund heeft.  

 

X